Faglig udvikling FOR KOMMUNER

Udvikling af kompetencer

Skab fælles læring og udvikling gennem kurser og workshops

Vi tilbyder kurser og workshops målrettet jer, der ønsker at fordybe jer i relevante emner eller problemstillinger, som præger jeres team eller afdeling. Her får I en mulighed for at samle kræfterne og arbejde målrettet med de områder, I ønsker at udvikle.

Gennem inspirerende oplæg, praktiske øvelser og faglige dialoger kan I i fællesskab skabe et stærkt grundlag for jeres afdeling. Her kan I tage hånd om vigtige emner, uanset om I ønsker at implementere nye tiltag, debattere komplekse dilemmaer eller skaber et reflekterende rum til aktuelle problemstillinger. Vi skræddersyer et kursus eller en workshop, der passer præcist til jeres behov og ønsker.

Ved afslutningen af dagen vil I have opnået nye perspektiver og en klarere retning for jeres afdeling, som vil styrke jeres samarbejde og resultater.

Kompetenceudvikling til kommuner og jobcentre - kvinde smiler på kursus med andre

Skræddersyede løsninger til jeres behov for faglig udvikling

Vi skræddersyer hver enkelt kursus og workshops til at imødekomme jeres specifikke behov og udviklingsønsker. Vi inddrager relevante fagligheder til at facilitere undervisningen, herunder erhvervspsykologer, coaches og socialrådgivere.

En workshop varer typisk mellem 3 og 6 timer, afhængigt af emnet. Kompetenceudvikling kan gennemføres som en enkel temadag eller som et pakkeforløb af flere temadage i samråd med jer.

Vi afholder udviklingsforløb i hele landet. Kontakt os i dag, og lad os sammen skræddersy et udviklingsforløb, der imødekommer jeres specifikke behov og udviklingsønsker.

Konsulenterne DHP – fordi samarbejde skaber resultater!

Ekspempler på emner til workshops

Her er nogle eksempler på emner vi har været ude og afholde workshops omkring:

  • Femfaktormodellen – The Big Five
    Medarbejderne fik inspirerende indsigt i egne og kollegers personlighedstræk med formålet om at styrke fællesskabet på arbejdspladsen i en forandringsproces.
  • Monofagligt- og tværfagligt samarbejde
    Formålet med workshoppen var at styrke arbejdsfællesskabet på en arbejdsplads, hvor både det monofaglige arbejde og det tværfaglige samarbejde er en væsentlig del af dagligdagen.
  • Reducering af stress
    Workshoppen fokuserede på, hvordan medarbejderne kan yde egenomsorg for sig selv og hinanden, når driften sætter høje krav.
  • Udbrændthed og omsorgstræthed
    Emner vi tog op på en workshop, med det formål at forebygge dette hos medarbejdere som arbejder i tæt relationsarbejde med udfordrede borgere.
  • Mødeledelse og tovholder funktion
    Målet med workshoppen var at styrke medarbejderne i deres centrale roller i deres daglige virke og inspirere til, hvordan de fortsat kan vidensdele med hinanden.
  • Udfordrende samtaler og konflikthåndtering
    Workshoppen var tilrettelagt med et fokus på skabe en fælles forståelsesramme, for hvad der er i spil i udfordrende samtaler og hvordan deltagerne internt kan støtte hinanden i et fagligt fællesskab i denne sammenhæng.